Flaming arašídy v těstíčku 70 g

Arašídy v křupavém chilli bird’s eye těstíčku jsou vysoce návykovou záležitostí. Pokud miluješ chilli, pak by tenhle snack rozhodně neměl uniknout tvé pozornosti. Moment křupnutí, chuť pražených arašídů a smršť pálivosti tě okamžitě dostanou.

🌎 Země původu Česká republika
🔥 Pálivost
  • 4
Cena vč. DPH: 39 Kč
Skladem
Popis

Flaming arašídy v těstíčku 70 g

 

Pořádná nálož pálivosti

Pokud si bez chilli už neumíš život představit, tyto arašídy si tě ihned získají. Je v nich vše, co by měl správný chilli snack mít: pálivost, křupavost a skvělá chuť. Jakmile vložíš první arašíd do úst, nebudeš vědět, na co se soustředit dřív. Tvá ústa uchvátí skvělé křupavé těstíčko i intenzivní pálivost, kterou ti tahle pochoutka naservíruje téměř okamžitě. Jestli jsi hledal opravdu pálivý chilli snack, máš ho před sebou.

Pečlivě vybrané ingredience

Díky svému skvělému složení i postupům výroby se po téhle pochoutce jen zapráší. Protože víme, že pálivost je závislost, zvolili jsme koření z papričky bird’s eye. O té je známo, že dokáže poskytnout opravdu intenzivní zážitek. Spolu s chutí arašídů a těstíčka tak vznikla pochoutka, na které se staneš závislý.

Pochoutka pro statečné

Tyhle arašídy jsou opravdovou výzvou. To ale nic nemění na tom, že je můžeš dát na stůl při každé příležitosti. Perfektně se hodí jako snack k pivu nebo vínu. Chroupat je můžeš klidně i jen tak u televize nebo práce. Díky obsahu proteinu tě totiž parádně zasytí.

Složení 

75 % arašídy, 13 %  pšeničná mouka, 6 % bramborový škrob, 3 % koření katjang pedis (koření [paprika, paprika prášek], chilli Bird`s eye, chilli chipotle, barvivo - paprikový extrakt, sůl, antioxidant [E306], přírodní aroma), slunečnicový olej, česnekový prášek, sůl, cukr, stabilizátor (E500). Skladujte v suchu a temnu. Po otevření spotřebujte.

Pálivost

vysoká

Hmotnost

70 g

Nutriční hodnoty na 100 g

Energie: 2400 kJ/579 kcal
Tuky: 43,8 g
z toho nasycené: 10 g
Sacharidy: 20,6 g
z toho cukry: 5,6 g
Bílkoviny: 20,7 g
Vláknina: 9,7 g
Sůl: 0,8 g