Dárkový set chilli koření

Dárkový set chilli koření
-38 %
Doporučujeme

Hledáš ideální dárek pro milovníka chilli nebo zapáleného kuchaře? Tenhle designový, ručně vyráběný dřevěný stojan s ampulkami chilli koření je to, co hledáš! Tento set se stane nejen stylovým doplňkem kuchyně, ale také nabídne chilli koření různé pálivosti i nezaměnitelných exotických chutí. To vše navíc ve stylovém dárkovém balení!

🎁 Dárkové balení
❤️ Oblíbené
🚚 Rychlé doručení
Běžná cena: 1 125 Kč
Cena vč. DPH: 699 Kč
Dárek
Skladem
Popis

Dárkový set chilli koření

 

Pro koho je set chilli koření vhodný

Každý chilli nadšenec preferuje jinou míru pálivosti i jinou paletu chutí. Proto v setu najdeš koření různých chuťových profilů, a to od těch, které příjemně okoření jídlo až po takové, které otevírají bránu do horoucího pekla.

Tenhle set by zkrátka neměl chybět u žádného chilli nadšence. Ampulky s vybraným kořením se navíc dají kdykoliv dokoupit. Stojan se tak nakonec může obsadit favority, kteří zaujmou nejvíc.

Ideální dárek

Praktické ampulky, pouze to nejvybranější chilli a ručně vyráběný dřevěný stojan. Jen těžko bys hledal originálnější dárek pro milovníka pálivých chutí. Abys navíc nemusel ztrácet čas balením, celý set jsme vložili do designového boxu, který můžeš rovnou darovat. S tímhle dárkem prostě nešlápneš vedle!

 

 

Balení obsahuje:

1x CAROLINA REAPER CHILLI PRÁŠEK 10 g

Koření z nejpálivější papričky světa není záležitostí pro začátečníky. Hodnota pálivosti dosahuje 2 200 000 SHU, a tak je jasné, že se stane opravdu výrazným prvkem jakéhokoliv pokrmu. Kromě toho nabídne svou sladkou a ovocnou chuť.

1x TRINIDAD MORUGA SCORPION CHILLI PRÁŠEK 10 g

Koření z této papričky dávkuj opravdu s mírou. Trinidad Moruga Scorpion totiž dosahuje hodnoty 2 000 000 SHU a je druhou nejpálivější papričkou světa! Chuť skrývá příjemné ovocně-květinové tóny.

1x NAGA BHUT JOLOKIA CHILLI PRÁŠEK 10 g

Paprička Naga Bhut Jolokia patří jednoznačně mezi ty opravdu pálivé. Dosahuje totiž hodnoty 1 000 000 SHU. Optimální dávka však jídlu přidá vytouženou pálivost a příjemné tóny ovoce.

1x SCOTCH BONNET CHILLI PRÁŠEK 10 g

Pokud máš rád Habanero, pak si tě získá i Scotch Bonnet. Kromě obdobné pálivosti 350 000 SHU navíc nabízí podmanivé ovocné aroma.

1x HABANERO CHILLI PRÁŠEK 10 g

Kdo by neznal Habanero! Tato paprička je pro svou pálivost 350 000 SHU velmi oblíbená. Kromě toho se v ní ukrývá aroma a chuť exotického ovoce.

1x BIRD'S EYE CHILLI PRÁŠEK 10 g

Tohle koření čeká na každého, kdo si libuje v ostré a intenzivní pálivosti. Hlavní předností tohoto koření je především ostrá pikantnost o hodnotě 100 000 SHU.

1x KASHMIRI CHILLI PRÁŠEK 10 g

Jemná pálivost 12 000 SHU, nádherně rudá barva a spojení orientálních chutí. Jen málokteré koření najde v kuchyni širší využití.

1x CHIPOTLE CHILLI PRÁŠEK 10 g

Koření z papričky Chipotle patří mezi ty opravdu charakteristické. Ukrývá v sobě tóny čokolády a ořechů. To vše podtrhuje kouřové aroma, kterým se paprička vyznačuje. Vzniká totiž uzením na pekanovém dřevě. Pálivost dosahuje 10 000 SHU.

1x GREEN JALAPEÑO CHILLI PRÁŠEK 10 g

Pálivost 10 000 SHU dělá z této papričky velmi univerzální koření. Skvěle zapadne do celé řady pokrmů, a to díky své svěží zeleninové chuti a jemné pikantnosti.

1x ANCHO CHILLI PRÁŠEK 10 g

Tato nejoblíbenější mexická paprička promění každé tvé jídlo v naprostý klenot. Záblesky švestek a rozinek dělají její chuť nezaměnitelnou. Pálivost je mírná a dosahuje 2500 SHU

1x STOJÁNEK NA KOŘENÍ HOT-CHIP

Jedinečný HOT-CHIP dřevěný stojánek pojme 10 ampulek koření, které jsou součástí balíčku. Kromě poctivého zpracování tě potěší i laserem vypálené logo Hot-Chip. Stojánek je vyráběn ručně a tady u nás v České republice.