Kiwi-sirup 550 ml

Kiwi-sirup 550 ml
-18 %
Novinka

Chuť šťavnatých kiwi a jemné chilli. Přesně to jsou naše chilli sirupy HOT CHIP. Nakopni se v horkých dnech jedinečným osvěžujícím nápojem, ve kterém se snoubí svěžest ovoce a osobitost chilli!

🔥 Pálivost
  • 2
Běžná cena: 119 Kč
Cena vč. DPH: 97 Kč
Skladem
Popis

Kiwi-sirup 550 ml

 

Kdy si sirup vychutnat

Pokud chceš svým nealkoholickým míchaným nápojům dodat sílu a šmrnc, pak by u tebe doma neměl tento favorit chybět. Perfektně se hodí pro horké letní dny, neobsahuje žádná umělá sladidla a potěší i vegany.

Prémiový obsah

Obsah láhve ti postačí k přípravě až 5,5 litrů nápoje. Takové množství osvěžení a příznivá cena dělají z našich sirupů naprostou jedničku. Navíc dokáží proměnit každou sklenici vody v nezapomenutelný zážitek a udělají z tebe mistra přes nealkoholické míchané nápoje.

Šťavnatá jízda na vlně jemné pikantnosti

Sirup s chilli – že jsi o tom nikdy neslyšel? Chyba! Spojili jsme pro tebe jedinečnou chuť šťavnatých kiwi a energii chilli. Rozhodně se ale nemusíš bát. Chutě jsou vybalancovány tak, aby sirup udělal radost jak chilli milovníkům, tak i těm, kteří nejsou skalními fanoušky spalující ostrosti.

Pálivost

Nízká.

Složení

cukr, pitná voda, kyseliny: kyselina citrónová, aroma (obsahuje barviva: beta-karoten, brilantní modř), přírodní chilli extrakt, koncentrát kiwi 0,1%
100 ml průměrně obsahuje: Energetická hodnota: 1 086 kJ (258 kcal), bílkoviny: <0,1 g, sacharidy: 64,1 g z toho cukry: 64,1 g, tuky: <0,1 g z toho nasycené mastné kyseliny: <0,1 g, sůl: <0,1 g. Skladujte v temnu a při teplotách v rozmezí 5-25 °C. Chraňte před přímým slunečním světlem.

Obsahuje přírodní složky. Případný sediment/zákal není na závadu.

Objem

550 ml. Doporučené ředění: 1:10.